Ledning

Ulrika Jonsson Verkställande Direktör/Chief Executive Officer (VD/CEO) sedan 2022

Födelseår 1974

Utbildning och erfarenhet: Ulrika har en masterexamen från Stockholm universitet inom HR. Ulrika har tidigare bland annat varit anställd på Ericsson, Infineon och Microsoft där hon haft HR-roller och senast på Microsoft även ansvarat för affärsutveckling.

Andra pågående uppdrag: -

Tidigare uppdrag (avslutade de senaste fem åren): Director Business Development, Digital HR, Microsoft AB

Aktieinnehav: 21 000
Optioner: 200 000*

Mattias Palmaer Chief Financial Officer (CFO) sedan 2022

Födelseår 1986

Utbildning och erfarenhet: Mattias har en masterexamen inom Industriell Ekonomi från KTH. Mattias har flerårig erfarenhet som CFO från flertalet branscher; Bränslecell, MedTech (Saas) och teknikkonsult. Detta innefattar arbete som CFO på ett börsnoterat bolag, myFC Holding AB, vilket han kommer närmast ifrån. Tidigare har han arbetat CFO hos Health Solutions och EFKAB.

Andra pågående uppdrag: Styrelseordförande i IMRB i Stockholm AB.

Tidigare uppdrag (avslutade de senaste fem åren): Styrelseledamot i myFC AB.

Aktieinnehav: 31 062

Optioner: 75 000*

Marie Rosenquist Berthold Chief Human Resources Officer (CHRO) sedan 2022

Födelseår 1972

Utbildning och erfarenhet: Marie har erfarenhet av att bygga och utveckla ett företags HR-funktion för att passa framtida utveckling och tillväxt. Hon kommer närmast från Tempest Security AB där hon haft rollen som Head of HR och vice vd. Tidigare har hon arbetat i liknande HR-chefsroller på Espresso House, The Body Shop och Synsam.

Andra pågående uppdrag: -

Tidigare uppdrag (avslutade de senaste fem åren): -

Aktieinnehav: 6 200
Optioner: 50 000*

Ulrika Scherp Chief Customer Officer (CCO) sedan 2018

Födelseår 1971

Utbildning och erfarenhet: Ulrika har en magisterterexamen inom Business Administration and Economics från Uppsala universitet. Ulrika arbetade som Head of Project Management på Netsurvey under sammanslagningen med Bright Relations under 2017. Ulrika har även tidigare erfarenhet som Senior Project Manager på Netsurvey och ett flertal roller på American Express Global Business Travel, senast som Commercial Product and Marketing Manager.

Andra pågående uppdrag: Styrelseledamot TSC Consulting AB

Tidigare uppdrag (avslutade de senaste fem åren): -

Aktieinnehav: - 
Optioner:
50 000*

Johan Pellbäck Chief Technology Officer (CTO) sedan 2022

Födelseår: 1970

Utbildning och erfarenhet: Johan har lång erfarenhet från IT branschen med roller inom infrastruktur, arkitektur, utveckling och ledarskap. Johan har en kandidatexamen i Data- och Systemvetenskap från Stockholm Universitet. Tidigare uppdrag innefattar bland annat utvecklingschef hos Nordens ledande researrangör (Ving, Spies, Tjäreborg) samt IT-chef på Nordens ledande taxiaktör (Cabonline Group).

 Andra pågående uppdrag: -

 Tidigare uppdrag (avslutat de senaste fem åren): -

 Aktieinnehav: 1 400
Optioner: 25 000*

Daniel Baudin Lundström Chief Marketing Officer (CMO) och Head of Sales Private (HoS Private) sedan 2023

Födelseår: 1977  

Utbildning och erfarenhet: Daniel har en marknadsekonom examen från IHM Business School. Daniel har gedigen erfarenhet från försäljning och ledarskap från roller som försäljningschef och försäljningsdirektör på bolag som Schibsted, Bonnier och Discovery Networks.  

Daniel har även erfarenhet från start- och scale-ups inom SaaS industrin genom roller som VD för Uppskattade Upplevelser, ett SaaS bolag som hjälper företag att stäkra kundlojalitet samt CRO med Nordiskt ansvar för Findity, ett SaaS bolag verksamt på Fintech-arenan 

Andra pågående uppdrag:Styrelseledamot Uppskattade Upplevelser i Sverige AB 

Tidigare uppdrag (avslutade de senaste fem åren):- 

Aktieinnehav: 
Optioner: 25 000*

Sofie Johansson Chief Product Officer (CPO) sedan 2023

Födelseår 1977 

Utbildning och erfarenhet: Sofie har en examen inom arbets- och organisationspsykologi från Umeå Universitet. Sofie arbetade tidigare som Head of Analysis på Netsurvey och Brilliant. Sofie har tidigare erfarenhet från att arbetet med kundupplevelse på Telia samt med tvillingforskning på Karolinska Institutet. 

Andra pågående uppdrag: 

Tidigare uppdrag (avslutade de senaste fem åren): 

Aktieinnehav: 2 773
Optioner: 30 000*

Helena Frennmark Head of sales Public affairs (HoS Public affairs) sedan 2023

Födelseår 1977

Utbildning och erfarenhet: Helena har examen i ekonomi och internationell marknadsföring från Linne universitetet och the University of Tasmania Australien. Helena arbetade tidigare på Brilliant som affärsområdeschef för offentlig sektor och hon också mångårig erfarenhet av kundersökningar både inom privat och offentlig sektor.

Andra pågående uppdrag: -

Tidigare uppdrag (avslutade de senaste fem åren): -

Aktieinnehav: -
Optioner: 25 000*

* Varje köpoption har utfärdats till priset 0,20 kronor, vilket motsvarar marknadsvärdet genom tillämpning av Black & Scholes värderingsmodell, och ger innehavaren rätt att under perioden 16 november 2026 - 27 november 2026 förvärva en aktie i Brilliant Future AB till priset 10,00 kronor.

Mer information

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev