Pressmeddelanden

Brilliant pressrum

Brilliant Future AB (Publ): Joakim Lundberg lämnar rollen som CFO

Joakim Lundberg har idag meddelat att han beslutat sig för att lämna sin roll som CFO på Brilliant Future AB, Joakim kommer att fortsätta i tjänst till slutet av november. Rekryteringsprocessen för att tillsätta en ny CFO kommer att påbörjas omgående.  

Joakim Lundberg anställdes till rollen som Business Controller på Brilliant Future AB i november 2020 och gick in i CFO-rollen i samband med att bolaget särnoterades på Nasdaq First North i juni 2021.  

 "Jag vill först och främst tacka Joakim för det utmärkta arbete han utfört i processen med att transformera Brilliant Future från ett dotterbolag i Wise Group-koncernen till ett självständigt, börsnoterat bolag. Han ansvarade bland annat för stora delar av arbetet i noteringsprocessen och har också byggt upp bolagets ekonomifunktion från grunden samt säkerställt att den finansiella rapporteringen för bolaget sköts på ett tillfredsställande sätt till börsen, styrelsen och ledningen. Detta utgör nu en viktig grund för Brilliant Futures fortsatta utveckling och tillväxt", säger Ulrika Jonsson, vd för Brilliant Future AB.  

Joakim kommer att fortsätta i tjänst till slutet av november. En rekryteringsprocess för att hitta hans efterträdare påbörjas nu.  

För ytterligare information kontakta:
Ulrika Jonsson, vd för Brilliant Future AB

Tel: 073 408 27 05

 Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, telefon +46 8 503 01 550, e-post: ca@mangold.se, www.mangold.se

Om Brilliant Future
Brilliant är en av marknadens främsta datadrivna undersöknings- och actionplattformar för kund- och medarbetarupplevelser. Med 20-års erfarenhet och 90 anställda förser vi kunder i mer än 50 länder med agerbara insikter kring människor som utgör deras affär. Våra insikter frigör mänsklig potential som hjälper organisationer att driva förändring, engagemang och resultat. Bolagets aktie (BRILL) är noterat på Stockholmsbörsen Nasdaq First North Growth Market. www.brilliantfuture.se

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev