Pressmeddelanden

Brilliant pressrum

Brilliant Future AB (Publ): Nu lanseras ny funktionalitet för likabehandling

Brilliant Future AB är ett svenskt SaaS-företag som levererar kund- och medarbetarundersökningar. Nu breddar företaget sitt erbjudande inom medarbetarundersökningar genom att lansera en tilläggsmodul som hjälper organisationer att arbeta proaktivt med organisationens likabehandling och inkludering. 

Arbetsgivare i Sverige har enligt lag ansvar att förebygga kränkande särbehandling. Brilliant Futures nya tilläggsmodul vid namn Likabehandling erbjuder organisationer möjlighet att mäta medarbetarnas upplevelse av likabehandling och inkludering. Funktionaliteten stärker företagets SaaS-lösning inom medarbetarundersökningar, är en tilläggsmodul och finns tillgänglig för alla nya och befintliga kunder nu.  

  • Det är affärskritisk för alla arbetsgivare att arbeta proaktivt med dessa frågor. Det är människors välmående det handlar om och genom att mäta upplevelsen av likabehandling, och direkt agera vid avvikelser, kan nolltolerans mot kränkande särbehandling befästas. Ett steg mot en mer jämställd organisation, något som attraherar medarbetare och är en viktig faktor för att stärka arbetsgivarvarumärket såväl som affären, säger Ulrika Jonsson, VD på Brilliant Future. 

Läs mer om Brilliant Futures tilläggsmodul Likabehandling: https://brilliantfuture.se/produkter/likabehandling/ 

För ytterligare information kontakta:  
Ulrika Jonsson, VD, Brilliant Future 
ulrika.jonsson@brilliantfuture.se / +46 (0) 73 - 408 27 05 

Vid intresse av intervju, kontakta:  
Alexandra Vass, presskontakt Brilliant Future  
alexandra@aderstennorlin.com / +46 (0) 70 - 771 51 65  

Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, telefon +46 8 503 01 550, e-post: ca@mangold.se, www.mangold.se 

Brilliant är en av marknadens främsta datadrivna undersöknings- och actionplattformar för kund- och medarbetarupplevelser. Med 20-års erfarenhet och 90 anställda förser vi kunder i mer än 50 länder med agerbara insikter kring människor som utgör deras affär. Våra insikter frigör mänsklig potential som hjälper organisationer att driva förändring, engagemang och resultat. Bolagets aktie (BRILL) är noterat på Stockholmsbörsen Nasdaq First North Growth Market. 

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev