Pressmeddelanden

Brilliant pressrum

Brilliant Future AB (Publ) publicerar nya finansiella mål

I samband med att Brilliant Futures bokslutskommuniké för 2022 publicerades den 23 februari i år, meddelade bolagets styrelse att nya finansiella mål skulle fastställas efter det att utfallet av teckningsoptionsinlösen (TO1) blivit känt.

Styrelsen för Brilliant Future har baserat på denna information samt en realistisk bedömning av koncernens framtida utveckling, beslutat om följande finansiella mål för verksamhetsåret 2025:

  • Fakturerad försäljning skall uppgå till minst 130 MSEK
  • Årligt återkommande abonnemangsintäkter (ARR) ska uppgå till minst 100 MSEK.
  • EBITDA-marginalen ska uppgå till minst 10%.

Målsättningarna bygger på antagandet att all tillväxt sker organiskt och att antalet anställda bibehålls på i stort sett samma nivå som i dag.

Om koncernen uppfyller dessa mål är det styrelsen uppfattning att förutsättningar har skapats för att tillväxt och resultat ska kunna utvecklas i betydligt snabbare takt de därpå följande åren.

För ytterligare information kontakta

Ulrika Jonsson, VD
Tel: +46 73 408 27 05
E-post: ulrika.jonsson@brilliantfuture.se

Certified Adviser
Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, telefon +46 8 503 01 550, e-post: ca@mangold.se, www.mangold.se

Denna information är sådan information som Brilliant Future AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 maj 2023 kl.08.00.

Om Brilliant Future
Brilliant är en av marknadens främsta plattform för stärkta kund- och medarbetarrelationer. Med 20-års erfarenhet förser vi kunder i mer än 50 länder med agerbara insikter som hjälper organisationer att maxa sin fulla potential och stärka relationen till kunder och medarbetare. Det resulterar i faktabaserade beslut, ett helhetsperspektiv och en starkare affär. Bolagets aktie (BRILL) är noterat på Stockholmsbörsen Nasdaq First North Growth Market. Läs mer på www.brilliantfuture.se

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev